top of page

die, 20 mar

|

në shkollën “Muharrem Çollaku”.

Vizita e Orane dhe Baptiste (duke rrëfyer një përvojë)

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

20 mar 2022, 12:00 e paradites

në shkollën “Muharrem Çollaku”., Pogradec, Shqipëri

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page