top of page
Përkthimi, sfidat dhe kufijtë
Përkthimi, sfidat dhe kufijtë

mar, 01 mar

|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit

Përkthimi, sfidat dhe kufijtë

Qendra Kombëtare për Librin dhe Leximin thekson rëndësinë e përkthimit.

Regjistrimet janë mbyllur.
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

01 mar 2022, 11:00 e paradites

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit, Tiranë

À propos de l'événement

Gjuha shqipe bashkon një bollëk të madh përkthimesh nga gjuha frënge, të cilat kanë lejuar pasurimin e kulturës shqiptare përmes kryeveprave franceze. Po cilët janë përkthyesit e rinj francezë, cilat janë sfidat e tyre gjuhësore dhe kulturore. 

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page