top of page
Festojmë me gjuhën frënge!
Festojmë me gjuhën frënge!

enj, 23 mar

|

Shkolla Meleq-Gosnishti e Përmetit

Festojmë me gjuhën frënge!

Shkolla Meleq-Gosnishti në Përmet ofron një program të pasur dhe miqësor për të festuar Frankofoninë.

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

23 mar 2023, 10:30 e paradites

Shkolla Meleq-Gosnishti e Përmetit, 69J3+FJ7, Përmet, Shqipëri

À propos de l'événement

Shkolla Meleq-Gosnishti në Përmet ofron një program të pasur dhe miqësor për të festuar Frankofoninë.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page