top of page
KUKËS - La francophonie - Emisione nga shkolla dhe klasa të ndryshme
KUKËS - La francophonie - Emisione nga shkolla dhe klasa të ndryshme

enj, 31 mar

|

Pallati i Kulturës

KUKËS - La francophonie - Emisione nga shkolla dhe klasa të ndryshme

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

31 mar 2022, 12:30 e pasdites

Pallati i Kulturës, Kukës, Shqipëri

À propos de l'événement

Exhibit : " Më thuaj dhjetë fjalë_cc781905-5cde-3194-bbd3"-f

Theatre : " Invalid imagjinar_cc781905-5cde-31905-31956

Këngë franceze.

vjersha.

Përshkrime nga detyrat e portofolit.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page