top of page
KORÇË - Shfaqja e filmit "Damien dëshiron të ndryshojë botën"
KORÇË - Shfaqja e filmit "Damien dëshiron të ndryshojë botën"

enj, 17 mar

|

Qyteti i Fëmijëve

KORÇË - Shfaqja e filmit "Damien dëshiron të ndryshojë botën"

AF Korçë, në partneritet me teatrin e qytetit "Andon Zako Çajupi" ftojnë publikun e ri dhe të rritur në një shfaqje filmi: "Damien dëshiron të ndryshojë botën".

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

17 mar 2022, 5:00 e pasdites

Qyteti i Fëmijëve, Korce, Shqiperi

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page