top of page
KORÇË - Momenti im i vogël i eksperimentimit letrar
KORÇË - Momenti im i vogël i eksperimentimit letrar

enj, 10 mar

|

Biblioteka "Thimi Mitko"

KORÇË - Momenti im i vogël i eksperimentimit letrar

Ky aktivitet synon të ndihmojë fëmijët të hyjnë në botën e librave francezë. Folësi do t'i inkurajojë fëmijët të diskutojnë përshtypjet që kanë për fragmentet nga tekstet në frëngjisht.

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

10 mar 2022, 5:00 e pasdites – 6:30 e pasdites

Biblioteka "Thimi Mitko", Korce, Shqiperi

À propos de l'événement

Ky aktivitet synon të ndihmojë fëmijët të hyjnë në botën e librave francezë. Mësuesi do t'i inkurajojë fëmijët të diskutojnë përshtypjet që kanë për fragmente nga tekstet në frëngjisht. Është një aktivitet i organizuar në rrjet me FA të Manastirit, FA të Prishtinës dhe FA të Tetovës në kuadër të një projekti të financuar nga Instituti Francez.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page