top of page
KORÇË - I bie instrumenteve dhe këndoj në frëngjisht
KORÇË - I bie instrumenteve dhe këndoj në frëngjisht

enj, 03 mar

|

Qyteti i Fëmijëve

KORÇË - I bie instrumenteve dhe këndoj në frëngjisht

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

03 mar 2022, 4:00 e pasdites

Qyteti i Fëmijëve, Korce, Shqiperi

À propos de l'événement

Alliance française de Korça, në partneritet me Cité des Enfants dhe Centre Culturel des Enfants organizojnë një koncert me pjesë muzikore, këngë dhe poezi në frëngjisht. Ky aktivitet do të bëjë së bashku fëmijët që marrin mësime në Qendrën Kulturore dhe fëmijët e Aleancës française de Korça.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page