top of page
 KORÇË - Koncert “Dhe nëse Guillaume Tell foli shqip?”
 KORÇË - Koncert “Dhe nëse Guillaume Tell foli shqip?”

enj, 24 mar

|

Teatri "Andon Zako Çajupi"

KORÇË - Koncert “Dhe nëse Guillaume Tell foli shqip?”

Përmes projekti, synohet të vihet në skenë opera “Guillaume Tell” nga Grety.

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

24 mar 2022, 6:00 e pasdites – 8:30 e pasdites

Teatri "Andon Zako Çajupi", Korce, Shqiperi

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page