top of page
Ditë sportive: ndeshje petanke
Ditë sportive: ndeshje petanke

die, 19 mar

|

Fusha sportive pranë AF

Ditë sportive: ndeshje petanke

Dita e sportit e propozuar nga Aleanca Française e Elbasanit me lojëra petanke. Një garë ekipore dhe një mundësi e shkëlqyeshme për ta prezantuar këtë lojë për fillestarët.

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

19 mar 2023, 10:00 e paradites

Fusha sportive pranë AF, Qarku Elbasan, Shqipëri

À propos de l'événement

Ditë sportive e ofruar nga Alliance Française d'Elbasan me lojëra petanke. Një konkurrencë ekipore dhe një mundësi e shkëlqyeshme për ta prezantuar këtë lojë për fillestarët.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page