top of page
dita e adoleshencës
dita e adoleshencës

sht, 11 mar

|

Aleanca Francaise d'Elbasan

dita e adoleshencës

Një ditë kushtuar adoleshentëve që mësojnë frëngjisht në shkollat e tyre. Gjatë zbulimit të veprimtarisë së Aleancës Franceze të Elbasanit në favor të mësimit dhe promovimit të gjuhës frënge, rreth njëzet gjimnazistë do të mund të marrin pjesë në seminare argëtuese dhe edukative në frengjisht.

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

11 mar 2023, 10:00 e paradites – 4:00 e pasdites

Aleanca Francaise d'Elbasan, 436H+W8X, Qarku Elbasan, Shqiperi

À propos de l'événement

Një ditë kushtuar adoleshentëve që mësojnë frëngjisht në shkollat e tyre. Duke zbuluar aksionin e Aleancës Française d'Elbasan në favor të mësimit dhe promovimit të gjuhës frënge, rreth njëzet gjimnazistë do të mund të marrin pjesë në seminare argëtuese dhe edukative për gjuhën frënge.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page