top of page
Le të luajmë së bashku!
Le të luajmë së bashku!

enj, 09 mar

|

Shkolla Meleq-Gosnishti, Përmet

Le të luajmë së bashku!

Shkolla Meleq-Gosnishti në Përmet do të organizojë aktivitete të ndryshme argëtuese me nxënës të rinj francezë. Kënaqësia dhe argëtimi do të jenë atje!

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

09 mar 2023, 11:00 e paradites

Shkolla Meleq-Gosnishti, Përmet, 69J3+FJ7, Përmet, Shqipëri

À propos de l'événement

Shkolla Meleq-Gosnishti në Përmet do të organizojë aktivitete të ndryshme argëtuese me nxënës të rinj francezë. Kënaqësia dhe argëtimi do të jenë atje!

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page