top of page
Në gjurmët franceze në Shkodër / I ftuar special: Z. Luan Rama, shkrimtar, gazetar dhe diplomat
Në gjurmët franceze në Shkodër / I ftuar special: Z. Luan Rama, shkrimtar, gazetar dhe diplomat

enj, 09 mar

|

Biblioteka universitare. Luigj-Gurakuqi

Në gjurmët franceze në Shkodër / I ftuar special: Z. Luan Rama, shkrimtar, gazetar dhe diplomat

Një aktivitet i organizuar nga Aliance Française de Shkodër për të zbuluar historinë e konsullatës franceze në këtë qytet, si dhe imazhin e rajonit të parë nga diplomatët francezë. Një takim i pasur me histori!

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

09 mar 2023, 11:00 e paradites

Biblioteka universitare. Luigj-Gurakuqi, Sheshi 2 Prilli 24, Shkoder, Albania

À propos de l'événement

Një aktivitet i organizuar nga Aliance Française de Shkodër për të zbuluar historinë e konsullatës franceze në këtë qytet, si dhe imazhin e rajonit të parë nga diplomatët francezë. Një takim i pasur me histori!

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page