top of page
Festivali i filmit të shkurtër (Le të ecim në pyll; Le të luajmë së bashku; Secili në shtëpinë e tij)
Festivali i filmit të shkurtër (Le të ecim në pyll; Le të luajmë së bashku; Secili në shtëpinë e tij)

sht, 18 mar

|

Tirana AF Media Library

Festivali i filmit të shkurtër (Le të ecim në pyll; Le të luajmë së bashku; Secili në shtëpinë e tij)

Fëmijët e Aleancës Franceze të Tiranës do të përjetojnë emocione të vërteta përmes tre programeve të filmave me metrazh të shkurtër: Le të shëtisim në pyll, Le të luajmë së bashku dhe Secili në shtëpinë e tij. Një seancë kinemaje, e destinuar ekskluzivisht për ta!

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

18 mar 2023, 9:30 e paradites

Tirana AF Media Library, Rruga e Barrikadave 122, Tirane, Albania

À propos de l'événement

Fëmijët e Aleancës Franceze të Tiranës do të përjetojnë emocione të vërteta përmes tre programeve të filmave me metrazh të shkurtër: Le të shëtisim në pyll, Le të luajmë së bashku dhe Secili në shtëpinë e tij. Një seancë kinemaje, e destinuar ekskluzivisht për ta!

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page