top of page
Festivali i filmit me metrazh të shkurtër (klasat fillore)
Festivali i filmit me metrazh të shkurtër (klasat fillore)

enj, 16 mar

|

Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi

Festivali i filmit me metrazh të shkurtër (klasat fillore)

“  Si ekip jemi gjithmonë më të fortë, veçanërisht kur na duhet të përballemi me fatkeqësi”. Me studentët e Shkollës Ndërkombëtare Franceze të Tiranës (EFIT), sesioni i dytë i kinemasë i festivalit të filmit të shkurtër ofron aventurë, emocion dhe të qeshura për të gjithë për të gjetur atë që kërkojnë.

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

16 mar 2023, 9:30 e paradites – 12:00 e pasdites

Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi, Rruga Aleksander Moisiu 78, Tirane 1005, Albania

À propos de l'événement

“ Në ekip jemi gjithmonë më të fortë, sidomos kur na duhet të përballemi me fatkeqësi”.

Me nxënësit e Shkollës Ndërkombëtare Franceze të Tiranës (EFIT), sesioni i dytë i kinemasë i festivalit të filmit me metrazh të shkurtër ofron aventurë, emocion dhe të qeshura në mënyrë që secili ta gjejë lumturinë e tij!

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page