top of page
Festivali i filmit me metrazh të shkurtër (parashkollori)
Festivali i filmit me metrazh të shkurtër (parashkollori)

pre, 17 mar

|

Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi

Festivali i filmit me metrazh të shkurtër (parashkollori)

Sesioni i tretë i kinemasë së Shkollës Ndërkombëtare Franceze të Tiranës (EFIT) do të synojë fëmijët e kopshteve për të krijuar një botë magjike rreth dy filmave të shkurtër : dru dhe le të luajmë së bashku. Ejani të takoni miq të rinj dhe të argëtoheni me ta!

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

17 mar 2023, 9:30 e paradites – 11:30 e paradites

Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi, Rruga Aleksander Moisiu 78, Tirane 1005, Albania

À propos de l'événement

Sesioni i tretë i kinemasë së Shkollës Ndërkombëtare Franceze të Tiranës (EFIT) i destinohet fëmijëve të parashkollorit për t'i krijuar atyre një botë magjike rreth dy filmave me metrazh të shkurtër : Le të ecim së bashku në pyll dhe Të luajmë së bashku.

Ejani të takoni miq të rinj dhe të argëtoheni me ta!

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page