top of page
Festivali i filmit me metrazh të shkurtër (klasat e nënta dhe gjimnazistët)
Festivali i filmit me metrazh të shkurtër (klasat e nënta dhe gjimnazistët)

mar, 21 mar

|

Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi

Festivali i filmit me metrazh të shkurtër (klasat e nënta dhe gjimnazistët)

Shkolla Ndërkombëtare Franceze e Tiranës (EFIT)  ofron dy filma të shkurtër për adoleshentë, nga klasa e 9-të_8df6fbcc-43d3-3d99-a511-2eb009ed8a2d: -Mëso të duash veten : sepse ne e kalojmë gjithë kohën me veten tonë. -Affranchies : gra që tregojnë guxim, pavarësi dhe liri.

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

21 mar 2023, 9:30 e paradites – 11:30 e paradites

Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi, Rruga Aleksander Moisiu 78, Tirane 1005, Albania

À propos de l'événement

Shkolla Ndërkombëtare Franceze e Tiranës (EFIT) ofron dy filma të shkurtër të destinuar për

adoleshentë më të rritur, nga klasa e 9-të :

- Të mësosh të duash veten : sepse kalojmë gjithë kohën me veten tonë, mund ta duam edhe veten ashtu siç jemi… 

- Affranchies : portrete të grave që dallohen dhe që, përmes zgjedhjeve të tyre etike, politike ose profesionale, tregojnë guxim, pavarësi dhe liri të sigurt.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page