top of page
Festivali i Pranverës së Frankofonisë
Festivali i Pranverës së Frankofonisë

mër, 15 mar

|

Qendra Kulturore Aleksandër Moisiu

Festivali i Pranverës së Frankofonisë

Ky konkurs i organizuar nga Aleanca Franceze e Durrësit dhe në të cilin marrin pjesë më shumë se 25 shkolla, bazohet në pjesë muzikore dhe forma të tjera të artit: këngë, valle, interpretim, sfilatë, reportazh, pikturë, etj.

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

15 mar 2023, 3:00 e pasdites

Qendra Kulturore Aleksandër Moisiu, 8C7W+PGH, Rruga Aleksander Goga, Durres, Albania

À propos de l'événement

Ky konkurs i organizuar nga Alliance Française de Durrës dhe në të cilin marrin pjesë më shumë se 25 shkolla, bazohet në muzikë dhe forma të tjera të artit: këngë, valle, interpretim, paradë, reportazh, pikturë, etj.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page