top of page
Festivali i Studentëve të Ballkanit Perëndimor
Festivali i Studentëve të Ballkanit Perëndimor

enj, 23 mar

|

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Tiranë

Festivali i Studentëve të Ballkanit Perëndimor

Klubi studentor i Fakultetit të Gjuhëve të Huaja (seksioni artistik) organizon një festival kushtuar folklorit dhe traditave kulturore të Shqipërisë.

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

23 mar 2023, 9:30 e paradites – 25 mar 2023, 5:00 e pasdites

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Tiranë, Rr Elbasanit Tirana Albania AL, Rruga Hysen Cino 18, Tirana 1001, Albania

À propos de l'événement

Klubi i studentëve të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja (seksioni artistik) organizon një festival kushtuar folklorit dhe traditave kulturore të Shqipërisë.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page