top of page
Ekspozitë mbi 10 fjalët, veprimtaritë artistike dhe 5 fabulat e La Fontenit
Ekspozitë mbi 10 fjalët, veprimtaritë artistike dhe 5 fabulat e La Fontenit

hën, 20 mar

|

Shkolla Selim-Gjona e Pogradecit

Ekspozitë mbi 10 fjalët, veprimtaritë artistike dhe 5 fabulat e La Fontenit

Poezi, këngë, teatër, ekspozitë mbi 10 fjalët e Frankofonisë, interpretim i fabulave të La Fontenit: shumë aktivitete artistike në gjuhën frënge do të ofrohen nga nxënësit e shkollës Selim-Gjona në Pogradec.

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

20 mar 2023, 12:00 e pasdites

Shkolla Selim-Gjona e Pogradecit, XGJ5+W62, Proptisht, Albania

À propos de l'événement

Poezi, këngë, teatër, ekspozitë mbi 10 fjalët e Frankofonisë, interpretim i fabulave të La Fontaine : shumë aktivitete artistike rreth gjuhës frënge do të ofrohen nga_cc781905-581905-1946005-1000-00-00 nxënësit e shkollës Selim-Gjona në Pogradec.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page