top of page
Ekspozita e talenteve të rinj, muzikë instrumentale e luajtur nga një gjimnazist dhe shitje kartolinash artistike
Ekspozita e talenteve të rinj, muzikë instrumentale e luajtur nga një gjimnazist dhe shitje kartolinash artistike

pre, 24 mar

|

Biblioteka Thimi Mitko e Korçës

Ekspozita e talenteve të rinj, muzikë instrumentale e luajtur nga një gjimnazist dhe shitje kartolinash artistike

Artistët e rinj të sektorit dygjuhësh të Korçës festojnë muajin e Frankofonisë duke prezantuar veprat e tyre: pikturë, muzikë instrumentale dhe kartolina artistike që do të mund të merren. Ejani ndajeni një ditë plot kreativitet !

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

24 mar 2023, 3:00 e pasdites

Biblioteka Thimi Mitko e Korçës, Rruga Thimi Mitko, Korçë, Shqipëri

À propos de l'événement

Artistët e rinj të sektorit dygjuhësh të Korçës festojnë muajin e Frankofonisë duke prezantuar veprat e tyre në: pikturë, muzikë instrumentale dhe kartolina artistike në shtije. Ejani të ndani me ne një ditë plot kreativitet !

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page