top of page
Ekspozitë me vizatime dhe objekte të ricikluara
Ekspozitë me vizatime dhe objekte të ricikluara

enj, 02 mar

|

Shkolla Meleq-Gosnishti, Përmet

Ekspozitë me vizatime dhe objekte të ricikluara

Shkolla Meleq-Gosnishti në Përmet organizon një ekspozitë me vizatime dhe objekte të ricikluara për të ndërgjegjësuar nxënësit për ruajtjen e natyrës nëpërmjet riciklimit të produkteve të përditshme.

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

02 mar 2023, 11:00 e paradites

Shkolla Meleq-Gosnishti, Përmet, 69J3+FJ7, Përmet, Shqipëri

À propos de l'événement

Shkolla Meleq-Gosnishti në Përmet organizon një ekspozitë me vizatime dhe objekte të ricikluara për të rritur ndërgjegjësimin e nxënësve për ruajtjen e natyrës nëpërmjet riciklimit të produkteve të përditshme. 

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page