top of page
ELBASAN - Panairi Expo Festival i Pranverës në Elbasan
ELBASAN - Panairi Expo Festival i Pranverës në Elbasan

sht, 12 mar

|

Në sheshin përballë Pallatit të Sportit

ELBASAN - Panairi Expo Festival i Pranverës në Elbasan

Organizimi prej disa vitesh i Panairit Expo në Elbasan nga Dhoma e Tregtisë është një moment kulmor për të gjithë aktorët që marrin pjesë në jetën ekonomike dhe sociale të qytetit.

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

12 mar 2022, 10:00 e paradites – 7:00 e pasdites

Në sheshin përballë Pallatit të Sportit, Elbasan, Shqipëri

À propos de l'événement

Organizimi prej disa vitesh i Panairit Expo në Elbasan nga Dhoma e Tregtisë është një moment kulmor për të gjithë aktorët e përfshirë në jetën ekonomike dhe sociale të qytetit.

Në këtë kuadër, Aleanca française d'Elbasan në partneritet me antenën Campus France dhe Universitetin " A.Xhuvani_cc781905-5cde-3194-bb3b-13 do të kenë mundësinë e tyre për të promovuar dhe promovuar aksione në lidhje me përhapjen e gjuhës frënge, mundësitë e studimeve të larta në Departamentin e Frëngjishtes në Universitetin e Elbasanit, por edhe në universitetet franceze.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page