top of page
ELBASAN - Panairi Expo Festival i Pranverës në Elbasan
ELBASAN - Panairi Expo Festival i Pranverës në Elbasan

sht, 12 mar

|

Sheshi përballë Pallatit të Sportit

ELBASAN - Panairi Expo Festival i Pranverës në Elbasan

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

12 mar 2022, 10:00 e paradites – 14 mar 2022, 7:00 e pasdites

Sheshi përballë Pallatit të Sportit, Elbasan, Shqipëri

À propos de l'événement

Organizimi prej disa vitesh i Panairit Expo në Elbasan nga Dhoma e Tregtisë është një moment kulmor për të gjithë aktorët e përfshirë në jetën ekonomike dhe sociale të qytetit. 

Në këtë kuadër, Aleanca française d'Elbasan në partneritet me antenën Campus France dhe Universitetin " A.Xhuvani_cc781905-5cde-3194-bb3b-13 do të kenë mundësinë e tyre për të promovuar dhe promovuar aksione në lidhje me përhapjen e gjuhës frënge, mundësitë e studimeve të larta në Departamentin e Frëngjishtes në Universitetin e Elbasanit, por edhe në universitetet franceze.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page