top of page
ELBASAN - Filmi "Quai d'Orsay"
ELBASAN - Filmi "Quai d'Orsay"

hën, 21 mar

|

Aleanca Francaise d'Elbasan

ELBASAN - Filmi "Quai d'Orsay"

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

21 mar 2022, 6:00 e pasdites

Aleanca Francaise d'Elbasan, Elbasan, Shqipëri

À propos de l'événement

Një akademik i ri që përgatit tezën e tij, Arthur Vlaminck, punësohet në Ministrinë e Punëve të Jashtme. Është e qartë se ai duhet të shkruajë fjalimet e ministrit! Por është ende e nevojshme të mësosh të merresh me ndjeshmërinë dhe rrethinën e ministrit, të gjesh një vend midis drejtorit të kabinetit dhe këshilltarëve që gravitojnë në një Quai d'Orsay ku stresi, ambicia dhe truket e pista nuk janë. jo e pazakontë...

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page