top of page
ELBASAN - Përkujtim i Vehap Xhindollit
ELBASAN - Përkujtim i Vehap Xhindollit

enj, 17 mar

|

Biblioteka Komunale "Qemal Baholli"

ELBASAN - Përkujtim i Vehap Xhindollit

Përkujtim për Vehap Xhindolli, Frankofoni, Qytetar Nderi i Qytetit të Elbasanit

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

17 mar 2022, 5:00 e pasdites

Biblioteka Komunale "Qemal Baholli", Elbasan, Shqipëri

À propos de l'événement

Aktivitet kushtuar përkujtimit të Vehap Xhindollit, ish-anëtar i Komitetit të Aleancës Française prej 18 vitesh. Një personalitet nga qyteti i Elbasanit, i njohur për kontributin e tij të çmuar në sektorin e sportit, por edhe poliglot dhe përkthyes i disa librave në frëngjisht, anglisht, gjermanisht.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page