top of page
ELBASAN - Workshope lozonjare dhe edukative "Dita e Adoleshenteve"
ELBASAN - Workshope lozonjare dhe edukative "Dita e Adoleshenteve"

sht, 26 mar

|

Aleanca Francaise d'Elbasan

ELBASAN - Workshope lozonjare dhe edukative "Dita e Adoleshenteve"

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

26 mar 2022, 10:00 e paradites – 5:00 e pasdites

Aleanca Francaise d'Elbasan, Elbasan, Shqipëri

À propos de l'événement

Një ditë kushtuar adoleshentëve që mësojnë frëngjisht në shkollat e tyre. Rreth 30 gjimnazistë do të kenë mundësinë të marrin pjesë në seminare argëtuese dhe edukative për gjuhën frënge, ndërsa do të zbulojnë aksionin e Alliance française d'Elbasan për promovimin dhe mësimin e frëngjishtes në këtë qytet.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page