top of page
ELBASAN - Workshop "Ditët e promovimit të kulturës"
ELBASAN - Workshop "Ditët e promovimit të kulturës"

enj, 10 mar

|

Aleanca Francaise d'Elbasan

ELBASAN - Workshop "Ditët e promovimit të kulturës"

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

10 mar 2022, 4:00 e pasdites – 6:00 e pasdites

Aleanca Francaise d'Elbasan, Elbasan, Shqipëri

À propos de l'événement

Gjatë këtyre 3 ditëve, Alliance française d'Elbasan do të ketë mundësinë të organizojë workshope për të ndihmuar anëtarët e saj, studentët dhe të gjithë të interesuarit të (ri)zbulojnë bibliotekën dixhitale.Teka e Kulturës.

Palët e interesuara do të informohen për aksesin në më shumë se 200 000 dokumente dixhitale në frëngjisht: romane aktuale, shtyp të revistave, komike, muzikë, dokumentarë, burime arsimore, etj.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page