top of page
ELBASAN - Workshop "Ditët e promovimit të kulturës"
ELBASAN - Workshop "Ditët e promovimit të kulturës"

enj, 10 mar

|

Aleanca Franceze e Elbasanit

ELBASAN - Workshop "Ditët e promovimit të kulturës"

Gjatë këtyre 3 ditëve, Alliance française d'Elbasan do të ketë mundësinë të organizojë seminare për të ndihmuar anëtarët e saj, studentët dhe të gjithë të interesuarit të (ri)zbulojnë bibliotekën dixhitale të Culturethèque.

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

10 mar 2022, 4:00 e pasdites

Aleanca Franceze e Elbasanit, Rruga: Ali Deliallisi Ndërtesa 30 H2 (Vila 3 katëshe pranë gjimnazit Dhaskal Todri) 3001 Elbasan

À propos de l'événement

Gjatë këtyre 3 ditëve, Aleanca française d'Elbasan do të ketë mundësinë të organizojë seminare për të ndihmuar anëtarët e saj, studentët dhe të gjithë të interesuarit të (ri)zbulojnë bibliotekën dixhitale.Teka e Kulturës.

Palët e interesuara do të informohen për aksesin në më shumë se 200,000 dokumente dixhitale në French : romane aktuale, shtypi i revistave, komike, muzikë, dokumentarë, burime arsimore, etj.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page