top of page
DURRËS - Festivali Epidamnus
DURRËS - Festivali Epidamnus

mër, 30 mar

|

Qendra Kulturore “Aleksandër Moisiu”.

DURRËS - Festivali Epidamnus

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

30 mar 2022, 12:00 e paradites

Qendra Kulturore “Aleksandër Moisiu”., Durrës, Shqipëri

À propos de l'événement

Festivali « Epidamnus » është festivali më i madh për të rinjtë në qytetin e Durrësit, me të cilët janë të arsimuar në qytetin e Durrësit. të jashtëzakonshmë nga publiku durrsak.  Ky festival është në edicionin e 13 të tij dhe një nga netët i dedikohet muzikës franceze në vecédi. Konkursi vijon me një konkurim të gjerë në të gjitha zhanret e artit.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page