top of page
DURRËS - Ekspozitë me ilustrime të ilustrueses sllovene Lila Prap
DURRËS - Ekspozitë me ilustrime të ilustrueses sllovene Lila Prap

mër, 30 mar

|

Aleanca Franceze Durres

DURRËS - Ekspozitë me ilustrime të ilustrueses sllovene Lila Prap

Gjatë Printemps de la Frankofonie 2022, Ambasada e Republikës së Sllovenisë ofron një ekspozitë me 10 ilustrime nga seria e librave "Pse?" nga Lila Prap. Përzgjedhja e ilustrimeve është bërë nga redaktori i shtëpisë botuese sllovene Mladinska knjiga, z. Andrej Ilc.

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

30 mar 2022, 10:00 e paradites – 5:00 e pasdites

Aleanca Franceze Durres, Durrës, Shqipëri

À propos de l'événement

Gjatë Printemps de la Frankofonie 2022, Ambasada e Republikës së Sllovenisë ofron një ekspozitë me 10 ilustrime nga seria e librave "Pse?" nga Lila Prap.

Përzgjedhja e ilustrimeve është bërë nga redaktori i shtëpisë botuese sllovene Mladinska knjiga, z. Andrej Ilc.

10 ilustrime do të printohen si postera 60cmx40cm në forex, me 1 poster shtesë për përshkrimin. Studentët e EFIT do të përkthejnë tekstin frëngjisht në shqip dhe do të përgatisin përkthimin e "Fjalorit ndërkombëtar të kafshëve" të Lila Prap.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page