top of page
Kafe frankofone
Kafe frankofone

sht, 04 mar

|

My Darling Cafe, Elbasan

Kafe frankofone

Aleanca Française e Elbasanit organizon një kafene frëngjishtfolëse me praninë e mësuesve të frëngjishtes nga rrethi i Elbasanit. Një moment shkëmbimesh kulturore, akademike dhe kënaqësie për t'u ndarë me kolegët dhe miqtë që flasin frëngjisht!

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

04 mar 2023, 5:00 e pasdites

My Darling Cafe, Elbasan, 436G+VRV, Bulevardi Qemal Stafa, Elbasan 3001, Albania

À propos de l'événement

Aleanca Française e Elbasanit organizon një kafene frëngjishtfolëse me praninë e mësuesve të frëngjishtes nga rrethi i Elbasanit. Një moment shkëmbimesh kulturore dhe akademike dhe kënaqësie për t'u ndarë me kolegët dhe miqtë

Frëngjisht folës!

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page