top of page
BERAT – Takimi mes kolegëve
BERAT – Takimi mes kolegëve

mër, 30 mar

|

Dega e Aleancës Française në Berat

BERAT – Takimi mes kolegëve

Takimi mes kolegëve: Sfidat, vështirësitë, sukseset që hasim në punën tonë të përditshme si mësues të frëngjishtes

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

30 mar 2022, 4:00 e pasdites

Dega e Aleancës Française në Berat, Berat, Shqipëri

À propos de l'événement

Një takim mes kolegëve që dy vitet e pandemisë kanë vështirësuar kontaktin dhe bashkëpunimin. Ky takim do të jetë një kohë për të qenë bashkë, një kohë për të folur sinqerisht për vështirësitë e hasura, sfidat që na presin dhe një kohë kur mund të shprehim ide pozitive dhe të vlefshme për profesionin tonë.

Kontaktoni:Lefteri Kosova 0694803230 / mail: lefterikosova@yahoo.com

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page