top of page
BERAT - Shfaqja e dokumentarëve për vendet frëngjishtfolëse
BERAT - Shfaqja e dokumentarëve për vendet frëngjishtfolëse

mër, 16 mar

|

Të gjitha shkollat në Berat

BERAT - Shfaqja e dokumentarëve për vendet frëngjishtfolëse

Një mundësi për të thelluar njohuritë e të rinjve mbi botën frëngjishtfolëse në botë, mbi institucionet frëngjishtfolëse dhe mbi mundësitë dhe perspektivat që ofron mësimi i frëngjishtes.

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

16 mar 2022, 12:30 e pasdites

Të gjitha shkollat në Berat, Berat, Shqipëri

À propos de l'événement

Në metodat franceze, flasim shumë për vendet frëngjishtfolëse për të cilat informacioni i studentëve tanë është i kufizuar. Për këtë arsye menduam të shfaqnim disa dokumentarë që prezantojnë vendet frëngjishtfolëse të botës në Evropë, Afrikë, Azi, Karaibe etj. ku frëngjishtja është gjuha amtare, zyrtare, gjuha e dytë, gjuha e komunikimit ku diversiteti kulturor dhe gjuhësor është mjaft interesant për t'u zbuluar dhe njohur. 

Një mundësi për të thelluar njohuritë e të rinjve mbi botën frëngjishtfolëse në botë, mbi institucionet frëngjishtfolëse dhe mbi mundësitë dhe perspektivat që ofron mësimi i frëngjishtes

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page