top of page
BERAT - Workshop trajnimi dhe shkrimi
BERAT - Workshop trajnimi dhe shkrimi

mër, 23 mar

|

Dhoma e Zyrës së Arsimit

BERAT - Workshop trajnimi dhe shkrimi

Trajnim "Si të shkruaj një artikull në frëngjisht?" Punëtoria e të shkruarit - Ese me temën: Ja pse e dua frëngjishten...

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

23 mar 2022, 10:30 e paradites

Dhoma e Zyrës së Arsimit, Berat, Shqipëri

À propos de l'événement

Ky aktivitet do të zhvillohet në dy faza, fillimisht në çdo shkollë do të drejtohet nga mësuesi i gjuhës frënge një seancë provë më pas nxënësit më të mirë do të marrin pjesë në seminarin e shkrimit i cili do të zhvillohet në sallën e trajnimit me zyrën pedagogjike Berat me përfaqësues nga të gjitha shkollat me nxënës të klasës së nëntë dhe të mesme. 

Nxënësit do të shprehin mendimet e tyre, çfarë u paraqet gjuha frënge, arsyet pse u pëlqen, reflektime personale.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page