top of page
Ambasada e Zvicrës - Koncert i muzikës klasike me artistë shqiptarë dhe zviceranë
Ambasada e Zvicrës - Koncert i muzikës klasike me artistë shqiptarë dhe zviceranë

die, 10 mar

|

Teatri Kombëtar i Operas dhe i Baletit

Ambasada e Zvicrës - Koncert i muzikës klasike me artistë shqiptarë dhe zviceranë

Me një repertor të përzgjedhur me kujdes që përfshin vepra të kompozitorëve romantikë dhe impresionistë, koncerti premton të jetë një event i pasur i muzikës klasike

Asnjë biletë në shitje
Shiko evente të tjera

Heure et lieu

10 mar 2024, 7:00 e pasdites

Teatri Kombëtar i Operas dhe i Baletit, 8RH9+JJ2, Sheshi Skënderbej, Tirana 1000, Albanie

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page