top of page
Aleanca Franceze e Korçës - Konkurs esesh
Aleanca Franceze e Korçës - Konkurs esesh

pre, 01 mar

|

Shkolla e mesme “Raqi Qirinxhi”.

Aleanca Franceze e Korçës - Konkurs esesh

Nxënësit e shkollave të mesme janë të ftuar të shkruajnë një ese në frëngjisht. Ideja është të inkurajojmë nxënësit që të shprehen në frëngjisht, të vazhdojnë ta mësojnë këtë gjuhë dhe të përmirësojnë nivelin e tyre. Vendi i parë do të marrë një çmim.

Nuk ka bileta në shitje
Shiko evente të tjera

Heure et lieu

01 mar 2024, 11:00 e paradites – 11:05 e paradites

Shkolla e mesme “Raqi Qirinxhi”., Rruga Pano Xhamballo 30, Korçë, Albanie

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page