top of page
AF, Antena e Beratit - Takim me përkthyesin nga frëngjishtja në shqip Balil GJINI
AF, Antena e Beratit - Takim me përkthyesin nga frëngjishtja në shqip Balil GJINI

mar, 26 mar

|

Salla e Antenës së AF Berat

AF, Antena e Beratit - Takim me përkthyesin nga frëngjishtja në shqip Balil GJINI

Takim me përkthyesin nga frëngjishtja në shqip Balil GJINI, i cili ka një veprimtari të pasur edhe si shkrimtar, kritik letrar, gazetar. Një bashkëbisedim mes përkthyesit dhe pjesëmarrësve për zbulimin e krijimtarisë letrare, sfidat e punës së një përkthyesi, momentet e tij të vështira, emocionet, arsyet e ushtrimit të këtij profesioni, aftësitë për të përkthyer, aftësitë e nevojshme gjuhësore, aspektet e këtij profesioni.

Nuk ka bileta në shitje
Shiko evente të tjera

Heure et lieu

26 mar 2024, 4:00 e pasdites

Salla e Antenës së AF Berat, Berat, Shqipëri

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page